Fra drømmebilen til bildrømmen

Biler kommer i alle størrelser, farger og fasonger. Den kan være praktisk og effektiv eller ekstravagant og spennende – og alt på en gang. For de aller fleste er bilen de eier tilpasset behovene de har, men drømmebilen ligger alltid i bakhodet og skinner.

Barnslige gleder

Du vet kanskje ikke helt hvorfor, men det er alltid en spesiell modell som gjør noe med deg hver gang den dukker opp på veien foran deg. Det er ikke nødvendigvis en av de nyeste modellene, men en som hadde sin storhetstid fra tiden du selv var barn. Du har aldri hatt gledet av å prøvd den, men den har alltid tiltrukket deg som en litt skummel, ukjent barndomsforelskelse.

Lekebilene og modellene som fylte barnerommene har skapt mange drømmer i unge sinn, og den første forelskelsen er alltid spesiell. Og det blir fort et livslangt kjærlighetsforhold når entusiasmen og gleden for modellene fortsetter inn i de voksnes, motoriserte verden. Og om du er heldig så er den aller første drømmebilen oppnåelig når du er gammel nok til å prøve den.

Voksne gleder

Det er selvfølgelig fullt mulig, og nok ikke helt uvanlig, å ha flere drømmebiler. Helt avhengig av hvilken livssituasjon du befinner seg i eller hvilke behov du måtte ha, så er det alltid noe som passer perfekt til deg. Og så er det den ekstreme versjonen du egentlig ønsker deg.

Til nærmest enhver familiebil finnes det er tøffere versjon og det er jo den du egentlig aller helst skulle ha eid. Om du har en rå SUV så finnes det stort sett alltid noe litt råere der ute, og det er kanskje slik det skal være?

For at drømmebilen skal være akkurat det så skal det være et snev av uoppnåelig mystikk rundt den. Ja, den skal absolutt være mulig å sette seg i og eie, og lever drømmen fortsatt når nøkkelen vris om for den hundrede gangen så vet du at du er i rett sete.