Slik får du drømmebilen

Det er alltid mange måter å skaffe seg drømmebilen på, og kanskje har du akkurat en spesiell type i tankene. Om du har sett en reklame på TV3 eller en annen kanal, er det jo ikke sikkert du skal gamble deg til drømmebilen, men det kan selvfølgelig være en god løsning. Men her skal vi se på helt andre ting som gjør at du kan få bilen du har drømt så lenge om.

Bli kjent med en bil-samler

For er du en av dem som ikke har midlene i orden, bør du bli kjent med en som har biler i mengder stående på fjøs og låver, i garasjer og parkeringsplasser rundt om kring. For en bil-samler vet nemlig hva du skal se etter når du skal kjøpe bil. Kanskje har du sett for deg et restaureringsobjekt eller kanskje en årgang som ikke er like omtalt. Dessuten kan en bil-samler finne ut om mulighetene du har for å sikre du deg at drømmebilen er perfekt, med sine kunnskaper og nettverk. Enten det er en 1962 Ferrari 250 GTO eller en Renault Alpine A310, så kan du få hjelp med å finne din drømmebil bak lukkede fjøs eller garasjeporter.

Dra til utlandet

Dette er drømmebilen din bør du se på mulighetene for å importere en bil. Her kan du helt sikkert finne tusenvis av modeller av akkurat den bilen du ønsker deg. Sjekk ut internett om hvordan du importerer en bil og hvilke tollsatser som gjelder for innføring av bil. Husk at en bruktbil er billigere å fortolle enn en ny en, og at motorytelse også har noe å si.

Vinn på skrapelodd

Det skal mye til å være den ene som skraper frem tre like symboler på et skrapelodd, men man skal aldri si aldri. Og det beste av alt, noen av premiene er faktisk også en bil. Vi har både sett SUVer, sportsbiler og morsomme småbiler som premie på slike lodd. Hvis ikke skrapelodd er favoritten, hva med å teste Unibet sine elleville spilleautomater? Få med deg en av de utrolige velkomstbonusene og øk sjansene ytterligere.

Jobb ekstra

Har du ikke råd, er jo selvfølgelig flere inntekter noe du må få deg. Du må sørge for å ta flere vakter, skaffe deg en helgejobb eller begynne å tjene penger på internett. Her finnes det uendelig mange muligheter, enten du vil lage en blogg, være affiliate, utgave kryptovaluta, selge varer eller bare begynne å skrive artikler for oppdragsgivere. Da vil du snart ha råd til drømmebilen din.

Spar pengene du tjener

Ikke bruk pengene dine på raske måltider på hurtigmaten, kaffe på bensinstasjonen eller dyre restaurantbesøk i helgene. Spis salat, få bedre helse og enda bedre råd til den drømmebilen din. Kutt matbudsjettet og slutt å handle klær. Hva skal du med nye klær hele tiden når du kan få deg drømmebilen du har drømt om så lenge? Spar penger på alt du foretar deg, og ikke sløs hensynsløst med øl og pizza i helgene med kompisene.

Bli sponset

Det går også an å få sponsing-penger spesielt om du liker å promotere merker og produkter fra favoritt-bilen din. Dette gjør man på mange forskjellige måter. Enten kan du gå direkte til selskapet for å høre om du kan bli deres nye representant, eller så kan du skrive utsøkte artikler om drømmebilen din. Legg ut, få følgere og vips er saken klar. Og veien til drømmebilen veldig mye kortere.